NIEUWS
17 september 2017
Smart Energy Cities. Van start in 6 gemeenten!

Vanaf de zomer zijn de innovatiecoaches en creative producers van Smart Energy Cities weer aan de slag gegaan in zes gemeenten met een integrale aanpak voor de versnelling van de energietransitie. In Den Bosch, Groningen, Hilversum, Maastricht, Rotterdam en Utrecht wordt gewerkt om innovaties in het sociale domein en in het technische domein met elkaar te combineren om zo de energietransitie tot stand te brengen en aan te jagen in de gebouwde omgeving.  De aanpak draagt bij aan concrete acties op wijkniveau. Dit wordt bevestigd door de deelnemende gemeenten:

“Dankzij de aanpak van het Smart Energy Cities programma zijn we voortvarend van start gegaan in de wijk.” – Gerben M. van Lunteren; beleidsadviseur Milieu/regiocoördinator Energie (Gooi en Vechtstreek)

Wilt u meer informatie over de aanpak of het vervolg? Ga naar www.smartenergycities.nl of mail naar info@smartenergycities.